print deze pagina

NAH-poli: onderzoek en behandeling

Door de gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kunt u te maken krijgen met somberheid, spraakstoornissen of lichamelijke beperkingen. Dagelijkse dingen zijn niet meer vanzelfsprekend. Woont u thuis en is niet duidelijk welke behandelingen voor u geschikt zijn? Dan biedt de NAH-poli uitkomst.

Bij de NAH-poli kunt u terecht voor onderzoek en behandeling gericht op:

  • Lichamelijke beperkingen
  • Taal-, spraak- of slikstoornissen
  • Werking van het geheugen
  • Emotionele veranderingen
  • Gedragsveranderingen

Multidisciplinair behandelteam

WZH richt zich op cliënten met gedragsveranderingen en cognitieve problematiek bij NAH. Bijzonder is het multidisciplinair behandelteam onder verantwoordelijkheid van een psychiater én gedragsneuroloog. Onze specialisten onderzoeken uw situatie en zorgen voor behandelingen die bij u passen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de gevolgen van uw hersenletsel en bent u verzekerd van de juiste begeleiding. Op de NAH-poli werken GZ-psychologen, neuropsychologen, maatschappelijk werkers, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten, verpleegkundigen en NAH coaches nauw samen. Hierdoor is het mogelijk om met meerdere behandelaren op één dag af te spreken.

Inzicht, vaardigheden en hulpmiddelen

Aan de hand van de gesprekken en behandelingen krijgt u meer inzicht in wat uzelf nog kunt, leert u omgaan met veranderingen en wordt stap voor stap met u gekeken naar uw mogelijkheden in het omgaan met uw beperking. Heeft u als partner, familielid, vriend of vriendin vragen over NAH of de behandelingen? Maak een afspraak bij de NAH-poli zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de specialistische NAH-zorg van WZH?
Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070-7561600 of vul het contactformulier in.